Побратими і посестри, друзі і прихильники, вся наша громадо в Україні й поза нею суща, Христос Воскрес!

Великдень – особливий для нашого народу день. У ці дні ми святкуємо перемогу життя над смертю, і Воскресіння Христове – це запорука і джерело нашого спасіння. І саме перемогу Бога над гріхом, перемогу життя над смертю ми і святкуємо в ці дні.

Воскреслий Христос незримо, однак відчутно являється кожному. І в житті кожного з нас звершається зустріч з воскреслим Господом, і Він приходить до кожного, знаходячи кожному його слова. І наш обов`язок – відгукнутися на них, бо Господь прийшов спасти і змінити життя кожного з нас.

Сферою докладання наших слів і наших справ має бути не лише приватне родинне життя, а й існування всього нашого народу в усіх аспектах його буття – від місцевих проблем до глобальних, а особливо – до постійної загрози великої війни з одвічним ворогом України.

Бог з нами, тож у нас достатньо сил для того, щоб і промовляти палкі слова, і здійснювати справи во славу Господа й України. Будьмо відважними у прагненні перетворити цей світ, змінити його, щоб він був освітлений Божою благодаттю і влаштований за Словом Христовим. І ніщо не мусить нас лякати чи викликати сумніви, бо воістину Воскрес Христос, отже ми переможемо!

Тож  будемо просити у Господа, щоб Він дав нам сил і змогу підтримувати Божественний вогонь у наших серцях, аби не лишались байдужими, а бути людьми, котрі відгукуються на страждання і потреби українців. Адже кожен має зрозуміти – якщо він байдужий перед лицем зла і страждань, тим самим він зраджує Господові.

Світло Христового воскресіння, Його науки і правди освітлює Українському народу переможний шлях істини. Це світло не лише укріпляє нас духовно, а й сповнює наші душі силами у боротьбі за справжню Українську Соборну Самостійну державу! Христос Воскрес!

Микола Коханівський